Η 1η αποστολή στα χρονικά της Ακαδημίας μας Volos Tour 2020 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς οι αθλητές μας γεννηθείς 2005 και 2008 αποκόμισαν νέες εμπειρίες, εικόνες, ένιωσαν τον αθλητικό τρόπο ζωής, δημιούργησαν νέες φιλίες και έγιναν μια γροθιά, μια παρέα που θα τους χρησιμεύσει στη μετέπειτα αθλητική τους πορεία και όχι μόνο!!!

Η πρωτοβουλία που έγινε πραγματικότητα από τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης της Ακαδημίας μας Κοτσιαρίδα Θοδωρή Thodwris Kotsiaridas και τον Υπεύθυνο Ακαδημίας του Αιολικού Βόλου Aiolikos Volou – Basketball Academy Σαμαρά Αντώνη Samaras A Sam είχε ως μοναδικό σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων για το άθλημα μας αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της κάθε Ακαδημίας που αποσκοπεί στην εξέλιξη των αθλητών μας!!

🔝Η Ακαδημία μας ανοίγει πλέον νέους ορίζοντες και πήγες βελτίωσης όλων μας και αυτό ήταν μόνο η αρχή!!

💪Get ready for the next Tour!!

✳️Να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του Αιολικού Βόλου με τον Υπεύθυνο Ακαδημίας Σαμαρά Αντώνη και τους προπονητές του να μας επιφυλάσσουν την καλύτερη υποδοχήκαι φιλοξενία !!

👏Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, στους συνοδούς γονείς που μας στήριξαν με τη παρουσία τους και στους προπονητές μας συνοδούς της αποστολής Κοτσιαριδα Θοδωρή, Αλεξανδρίδη Αλέξανδρο Alexandros Alexandridis και Τζαμουρανη Νικήτα Nikitas Tzamouranis!!

Ένα εξαιρετικό ευχαριστώ στον πρώην αθλητή μας Δημήτρη και τον πατέρα του Χρήστο Παρασκευα που κατεφεραν να μας ενώσουν!!