Το αποόλυτο είχαν τα αγωνσιτικά μας τμήματα το Σαββατοκύριακο που πέρασε στα παιχνίδια τους!!

Αναλυτικά :

Το τμήμα προμίνι 2007 του κοουτς Κοντού πήρε τη νίκη με την ομάδα του Φιλιππου Περιστερίου με σκόρ 39-19 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι απο όλα τα παιδιά.

Το τμήμα μινι 2006 του κοουτς Κοτσιαρίδα συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις νικόντας την ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου με 74-34 και την ομάδα της ΜΕΝ Ιλίου με 64 – 17 .Πολύ καλή παρουσία απο όλα τα παιδιά απέναντι σε 2 αξιόμαχες ομάδες.

Το παιδικό τμήμα του κοουτς Περσίτσα νίκησε με άνεση την ομάδα του Διαγόρα που ήταν πολύ δυνατη σε αυτό το παιχνίδι αλλά οι αθλητές αντέδρασαν και έδειξαν οτι μπορούν να παλέψουν στις δύσκολες καταστάσεις.Νίκη με σκόρ 83-57.

Το παιδικό Β του κοουτς Περσίτσα σε ενα πολύ καλό παιχνίδι πήρε τη νίκη εκτός έδρας με σκορ 48-56 συνεχίζοντας τις πολυ καλές εμφανίσεις και την αγωνιστική άνοδο στις τελευταίες αγωνιστικές!

Το εφηβικό τμημα του κοουτς Κοτσιαρίδα σε ένα κλειστό παιχνίδι κατάφερε να σπάσε ιτη ζώνη του Διαγόρα και να πάρει τη νίκη με άνεση και σκόρ 59-33.

Οι κορασίδες του κοουτς Αλεξανδρίδη στο τουρνουά Καλλιπάτειρα πήρε εκτός εδρας νίκη με καλή εμφάνιση και σκόρ 31-47 με την ομάδα του Ρουφ 80. Να σημειωθεό ότι η ομάδα έχει 3/3 καθώς έχει νικήσει την Αρτεμις Αχαρνών με 45-34 και τον ΖΑΟΝ με σκόρ 37-36.

Συγχαρητήρια σε όλους με υγεία !